FEESTJE IN CORONATIJD? LATEN WE ER EEN MOOIE ZOMER VAN MAKEN

Een feest organiseren tijdens Corona? Het is mogelijk! Blij dat we vanaf juni weer feestjes kunnen gaan vieren. Langzaam, maar zeker komt er een einde aan de lockdown. Toekomstige bruiloften en verjaardagen mogen weer voorzichtig gevierd worden. Door de versoepeling van de coronamaatregelen lijkt het ‘normaal’ weer een beetje dichterbij te komen.

VANAF ÉÉN JUNI TIJD VOOR EEN FEESTJE?

Finally, nadat alle grote festivals al gecanceld zijn, is er dan eindelijk weer wat positiefs in het vooruitzicht! Vanaf 1 juni mogen er in alle gebouwen die publiek toegankelijk zijn – zoals horeca – weer 30 mensen bij elkaar komen. En als dat goed gaat mogen we misschien vanaf 1 juli weer met 100 personen bijeenkomen. Uiteraard blijft de 1,5 meter gelden.

TUINFEEST ORGANISEREN & CORONA?

Zoals eerder genoemd, kunnen we gelukkig weer tuinfeestjes gaan organiseren met kleine groepen. Zorg wel dat je altijd 1,5 meter afstand kunt houden. Als we ons hier aan houden kunnen we komende zomer weer veilig en gezellig bij elkaar komen.

DE CORONA-MAATREGELEN VANAF 1 JUNI IN HELDERE TAAL

In het artikel: ‘Corona aanpak: De volgende stap’ op de website van de Rijksoverheid schrijven ze het volgende over samenkomen in groepen.

GROEPEN

  • Buiten mogen mensen bij elkaar komen als zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren.
  • In alle gebouwen die publiek toegankelijk zijn, mogen maximaal 30 mensen bij elkaar komen, exclusief personeel. Wel hanteren we ook hier de 1,5 meter afstand tot elkaar.
  • Thuis blijft het dringende advies om voor bezoekers 1,5 meter afstand aan te houden, zowel binnen als in de tuin en op het balkon.

Lees het complete artikel: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/19/corona-aanpak-de-volgende-stap

CORONA & IMAGINE EVENT & PARTYVERHUUR

Als evenementen- en verhuurbedrijf zijn wij ontzettend geraakt door de Coronacrisis. We hadden een volle agenda voor deze zomer, maar helaas zijn vrijwel alle evenementen afgezegd of reeds verplaatst. Gelukkig hebben we afgelopen weken niet stil hoeven zitten. We zijn aan de slag gegaan met het uitbreiden van ons verhuuraanbod. We wensen iedereen veel succes en sterkte de komende periode. Blijf positief en denk aan uw naasten.

0