Over ons

Alles over Imagine Partyverhuur

Imagine Event & Partyverhuur

Bij Imagine huurt u alle feest benodigdheden op het gebied van beeld, geluid, licht, effecten, tenten, inrichtingen, aggregaten en bekabeling. Daarnaast bevat ons assortiment ook festival materialen zoals beveiligingsproducten, hekwerk, toiletten en kassa-units. Zelf niet zo’n organisatietalent? Wij denken met je mee! We zorgen voor een strakke planning en goede catering, dranklevering en enthousiast personeel voor uw evenement. Zo kunt u onbezorgd feestvieren.

MarijevanderViesFotografie-1495-scaled

Zo begon het...

Elektrotechniek, glasvezel en partyverhuur. Wat deze drie met elkaar te maken hebben? Ze vinden allemaal hun oorsprong in Fockert Electro; de onderneming waar het ruim 60 jaar geleden allemaal mee begon. Inmiddels is ons fijne familiebedrijf uitgegroeid tot drie organisaties met uiteenlopende specialisaties. Met een team van ruim 30 medewerkers werken we dagelijks met veel plezier vanuit onze basis in Midden-Nederland aan de mooiste projecten en evenementen door het hele land.

Evenementen

Festivals

Bruiloften

Bedrijfsfeesten

Wanneer u een feest organiseert, wilt u dat het soepel verloopt. Dat alles volgens afspraak en planning gaat, dat de producten die u huurt van goede kwaliteit zijn en dat er ook op het laatste moment nog ruimte is voor flexibiliteit. Of u een klein feest organiseert of een groot evenement, op Imagine kunt u rekenen.

Ruim 300 artikelen

Geluidsinstallatie huren bij de ene leverancier, houten vloer bij de andere? Niet nodig! Met ons uitgebreide aanbod aan feest benodigdheden huurt u rechtstreeks alles wat u nodig heeft.

24/7 bereikbaar

Wij zijn er voor onze klanten. Altijd en overal. Dag en nacht. Razendsnel schakelen voor last-minute partyverhuur? Laat ook dat maar aan ons over!

100% kwaliteit

Kwaliteit telt. Daarom werken we alleen met de allerbeste apparatuur en materialen. Bovendien controleren en testen we deze na elk gebruik. Zo bent u altijd zeker van producten die 100% werken!

Waarom Imagine?

Heeft u iets te vieren?

Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en festivals. We voorzien ze al meer dan 20 jaar van onze materialen. Daarom weten we precies wat u nodig heeft om een knaller van een evenement te organiseren! Zelf, of met onze hulp. Want behalve partyverhuur van o.a. meubilair, aggregaten, kassa units, lichtmasten, dranghekken, verlichting en toiletten, kunt u ook vertrouwen op een strakke planning en goede organisatie. Omdat we centraal in Midden-Nederland direct aan de A15 te vinden zijn, kunt u ons makkelijk bereiken vanuit het hele land, want we zijn vlakbij Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch gevestigd. Natuurlijk bezorgen we alle feest benodigdheden ook met veel liefde in elke (uit)hoek van Nederland!

Op de hoogte blijven?

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.