BEURSSTAND INRICHTEN – 10X TIPS VOOR EEN OPVALLENDE BEURSSTAND

Sta je binnenkort op de beurs en moet je de beursstand nog inrichten? Imagine Event & Partyverhuur helpt ook in 2020 met de inrichting van meest opvallende beurstands! De beurs is namelijk de plek waar het gebeurt. Daar ben je dus met je onderneming volop aanwezig. Dan is het van groot belang dat jouw beursstand er net iets meer uitspring dan de rest. Hoe je dat doet? Imagine Event & Partyverhuur helpt u met het realiseren van een opvallende beursstand. Bekijk nu onze tip voor de beursstand inrichting. 

UPDATE: 16 JANUARI 2020

1. TREK DE AANDACHT DOOR EEN ACTIVITEIT AAN TE BIEDEN BIJ DE BEURSSTAND

Is de beursstand helemaal naar wens ingericht? Dan is dan zijn activiteiten echte aandachtstrekker. Zorg dus dat dit als eerste op orde is. Een voor de hand liggende optie is natuurlijk de mogelijkheid om je product te laten testen door de beursbezoekers. Wanneer je het helemaal aantrekkelijk wilt maken, dan doe je dat bijvoorbeeld in de vorm van een wedstrijd. Hoe aantrekkelijker je het maakt, hoe groter de kans op succes. Zorg dus dat je alle creativiteit die je in huis hebt in dit plan stopt.

2. GOEDE CATERING, ZORG VOOR EEN HAPJE EN DRANKJE.

Wanneer je dan toch bezoekers hebt aangetrokken, dan is het wel zo fijn als je ze wat langer kunt houden. Dat doe je bijvoorbeeld door te zorgen dat er een drankje en een hapje geserveerd wordt. Dring de versnaperingen niet op, maar zorg dat ze er zijn zodat je gemakkelijk de sfeer een beetje kunt verhogen. Pak het wel professioneel aan als je dit doet.

3. LAAT ZIEN DAT JIJ HET BENT!

Stands op een beurs lijken in de basis allemaal op elkaar. Het gaat er juist om dat jij er zelf voor zorgt dat je herkenbaar bent. Je moet er direct voor zorgen dat de bezoekers in alles merken en beleven dat jij het bent. De identiteit die je zorgvuldig hebt ontwikkeld moet ook op de beurs volledig voelbaar zijn. Steek dus tijd in design met leuke elementen die helemaal bij jou en jouw bedrijf passen. Ook hier is de creativiteit weer je belangrijkste wapen. Bij Imagine Event & Partyverhuur denken we graag met je mee.

4. ZORG DAT JE GEZIEN WORDT, LAAT DE BEURSSTAND OPVALLEN!

Laten zien dat jij het bent gaat niet alleen om uitstraling. Het is ook belangrijk dat je de verlichting van je stand goed op orde hebt. Tegenwoordig is dat alleen maar nog gemakkelijker nu er zoveel met ledverlichting gewerkt wordt. Daarmee kan je direct de aandacht op jou en jouw producten vestigen. Ontdek nu alle sfeerverlichting van Imagine Event & Partyverhuur .

5. VERGEET DE BOODSCHAP NIET

Uiteindelijk sta je natuurlijk wel met jouw bedrijf en product op de beurs om jezelf aan te prijzen. Vergeet dus vooral niet om je boodschap uit te dragen. Doe dit door een goede presentatie in elkaar te zetten die gemakkelijk te volgen is. Een mooie presentatiewand werkt bijvoorbeeld wel wat beter dan zelf een verhaal houden op een rumoerige beursvloer.

6. ZORG VOOR FOLLOW-UP

Op de beurs plant je het zaadje. Daarna moet het verzorgen beginnen om de plant te laten groeien. Dat betekent dus dat je altijd moet zorgen dat je je gegevens gemakkelijk kunt uitwisselen. Zo moeten bijvoorbeeld je website, e-mail en sociale media duidelijk zichtbaar zijn voor alle bezoekers.

7. GEEF ZE IETS MEE

Er zijn altijd bezoekers die niets op hebben met een presentatie of een praatje, maar die wel graag goede informatie willen. Daarom is het bijvoorbeeld slim om flyers of presentatiemagazines klaar te hebben liggen die gemakkelijk mee te nemen zijn voor de bezoekers op de beurs.

8. MEDIA-AANDACHT

Denk je dat de beurs alleen bezocht wordt door vakgenoten? Dan loop je al jaren belangrijke exposure mis. Vrijwel elke beurs zal ook door pers bezocht worden. Zo is er in ieder geval altijd vakpers aanwezig, maar vaak zijn ook de grotere media wel geïnteresseerd. Zorg dus altijd dat je vooraf hebt nagedacht over hoe je deze media-aandacht grijpt.

9. HOUD HET NETJES

Het is belangrijk om de aandacht op je te vestigen. Maak er echter geen circus van. Het is niet aan te raden om jezelf zo sterk op te dringen dat het vervelend wordt. Ook een overdaad aan informatie doet je boodschap over het algemeen geen goed. Zo zorg je voor veel tevreden gezichten.

10. IMAGINE EVENT & PARTYVERHUUR MAAKT JOU BEURSSTAND NOG MOOIER

Ook een beursstand inrichten? Wij helpen u graag mee. Laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij hebben geruime ervaring met het inrichten van diverse beursstands. Zo val je gegarandeerd op! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ruim 300 artikelen

Geluidsinstallatie huren bij de ene leverancier, houten vloer bij de andere? Niet nodig! Met ons uitgebreide aanbod aan feest benodigdheden huurt u rechtstreeks alles wat u nodig heeft.

24/7 bereikbaar

Wij zijn er voor onze klanten. Altijd en overal. Dag en nacht. Razendsnel schakelen voor last-minute partyverhuur? Laat ook dat maar aan ons over!

100% kwaliteit

Kwaliteit telt. Daarom werken we alleen met de allerbeste apparatuur en materialen. Bovendien controleren en testen we deze na elk gebruik. Zo bent u altijd zeker van producten die 100% werken!

Waarom Imagine?

Heeft u iets te vieren?

Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en festivals. We verzorgen ze al meer dan 20 jaar. Daarom weten we precies wat u nodig heeft om een knaller van een evenement te organiseren! Zelf, of met onze hulp. Want behalve partyverhuur van o.a. licht- en geluidsets, microfoons, mengpanelen, rookmachines, plasmaschermen, videowalls, partytenten, meubilair, aggregaten, kassa units, lichtmasten, dranghekken, beveiligingsmaterialen en toiletten, kunt u ook de complete planning, organisatie en realisatie van uw evenement aan ons overlaten. Omdat we centraal in Midden-Nederland direct aan de A15 te vinden zijn, kunt u ons makkelijk bereiken vanuit het hele land, want we zijn vlakbij Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch gevestigd. Natuurlijk bezorgen we alle feestbenodigdheden ook met veel liefde in elke (uit)hoek van Nederland!