DE PAARDENBAK ALS FEESTLOCATIE

Mixer-dateq-7.3.jpg

Een paardenbak als feestlocatie? Een paardenbak is uitermate geschikt feestlocatie voor bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten of andere evenementen. Een paardenbak kan dienen als unieke, maar vooral leuke feestlocatie! Afgelopen maand hebben Roel en Annelies hun liefde bezegeld in Herwijnen. Deze mooie dag werd afgesloten met een geslaagd feest. Voor het huwelijksfeest mochten wij de paardenbak omtoveren tot sfeervolle feestlocatie. Dit was een leuke opdracht. Het resultaat was verbluffend! Zie onderstaande foto’s voor het eindresultaat. 

@Roel & Annelies: Ontzettend bedankt voor het vertrouwen en we wensen jullie heel veel geluk samen.

OOK EEN FEEST GEVEN IN EEN PAARDENBAK?

Geeft u binnenkort zelf een feest en beschikt u over een paardenbak? Dan kunnen we ook uw paardenbak omtoveren tot waardige feestlocatie. Door de grote ruimte en het zand denkt men vaak dat de paardenbak niet geschikt is als locatie voor bruiloften, feesten of recepties. Maar niks is minder waar! Juist door de hoekige ruimtes kunnen we alle kanten op. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PAARDENBAK INRICHTEN VOOR EVENEMENTEN

Met ons complete aanbod aan meubilair, feestverlichting en geluidsinstallaties kunnen we iedere paardenbak sfeervol inrichten. Als eerste zorgen we altijd voor een goede vloer. Ons team zorgt ervoor dat de vloer gelegd en gelegaliseerd wordt, zodat deze ook uitermate geschikt is als dansvloer. De basis is gelegd, en het inrichten kan beginnen! Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunnen we de paardenbak inrichten in ieder gewenst thema. Onze technicus verzorgt de complete licht- en geluidsinstallatie en de stylist zet de puntjes op de i. Zo eenvoudig is dat!

FEEST THUIS UITBESTEDEN?

Wit u de organisatie van uw feest uitbesteden? Imagine Event & Partyverhuur is hét party-verhuurbedrijf van Midden Nederland. Naast ons verhuuraanbod aan evenementen materiaal, kunt u bij ons ook terecht voor totaalconcepten. Bij het organiseren van een feest of evenement komt namelijk veel kijken. Wij kunnen u helpen met de organisatie van uw evenement, catering, decoratie en meer.

Ruim 300 artikelen

Geluidsinstallatie huren bij de ene leverancier, houten vloer bij de andere? Niet nodig! Met ons uitgebreide aanbod aan feest benodigdheden huurt u rechtstreeks alles wat u nodig heeft.

24/7 bereikbaar

Wij zijn er voor onze klanten. Altijd en overal. Dag en nacht. Razendsnel schakelen voor last-minute partyverhuur? Laat ook dat maar aan ons over!

100% kwaliteit

Kwaliteit telt. Daarom werken we alleen met de allerbeste apparatuur en materialen. Bovendien controleren en testen we deze na elk gebruik. Zo bent u altijd zeker van producten die 100% werken!

Waarom Imagine?

Heeft u iets te vieren?

Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en festivals. We verzorgen ze al meer dan 20 jaar. Daarom weten we precies wat u nodig heeft om een knaller van een evenement te organiseren! Zelf, of met onze hulp. Want behalve partyverhuur van o.a. licht- en geluidsets, microfoons, mengpanelen, rookmachines, plasmaschermen, videowalls, partytenten, meubilair, aggregaten, kassa units, lichtmasten, dranghekken, beveiligingsmaterialen en toiletten, kunt u ook de complete planning, organisatie en realisatie van uw evenement aan ons overlaten. Omdat we centraal in Midden-Nederland direct aan de A15 te vinden zijn, kunt u ons makkelijk bereiken vanuit het hele land, want we zijn vlakbij Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch gevestigd. Natuurlijk bezorgen we alle feestbenodigdheden ook met veel liefde in elke (uit)hoek van Nederland!