6X POPULAIRE SPECIAL EFFECTS OM TE HUREN

Voor vrijwel ieder denkbaar feest zijn wij jouw leverancier van special effects. Of je geslaagde dochter of zoon nu een feest wil organiseren of omdat je zelf een groot feest hebt gepland. Dankzij onze special effects zal je feest qua special effects gegarandeerd een succes worden. Laat je direct verrassen door onze top 6 populaire special effects.

1. ROOKMACHINE

Met een rookmachine kun je binnen een paar seconden de hele vloer voorzien van een rooklaagje. Door het verdampen van verdund propyleenglycol of het vervluchtigen van droogijs (vast CO2) ontstaat er stoom. Deze stoom zien wij als rook. Ook is het mogelijk om er een kleurstofje aan toe te voegen. Deze stoffen zijn overigens niet schadelijk voor de gezondheid. Gegarandeerd een succes!

Wilt u ook een rookmachine huren? Bekijk onderstaand onze favoriete rookmachines:

2. HAZER

Een hazer is een soort rookmachine. Een hazer geeft een continu verspreide rook. Deze rook is een stuk dunner dan die van een rookmachine en is amper zichtbaar. De meerwaarde van een hazer is dat het in combinatie met een lichtshow gebruikt kan worden en zodoende een erg mooi en leuk effect geeft. Een hazer is niet iets wat de hele avond continu gebruikt. Vaak wordt de hazer alleen ingezet bij bepaalde lichtshows of op de beat van sommige nummers.

3. SNEEUWMACHINE

Let it snow, Let it snow…! Sneeuwmachines zijn vooral populair om een winters sfeertje te creëren. Een sneeuwmachine maakt natuurlijk geen echte sneeuw, maar maakt door middel van een soort van zeepsop die onder hoge druk door een nylon kous wordt geblazen vlokjes schuim. Die dwarrelen naar beneden zoals sneeuwvlokjes dat doen. Deze vloeistof is niet schadelijk voor de gezondheid. Hiermee echte sneeuwballen maken gaat helaas niet lukken. Het blijft natuurlijk schuim, maar als de ondergrond niet al te vochtig is, kan het zeker 15 minuten blijven liggen.

4. BLACKLIGHT

Wie kent het effect niet, je tanden die enorm oplichten, een wit T-shirt dat bijna licht geeft en fluoriserende kleuren die afspatten van je schoenen of broek. Dat is het effect van een blacklight of UV-lamp. Een blacklight is een lamp die je bovenin het dak kunt monteren. Met een wijde bundel bereikt de lamp de gehele dansvloer.

5. BELLENBLAASMACHINE

Je kunt de gasten van het feest wel vragen of ze continu willen bellen blazen, maar er is een simpelere oplossing voor: de bellenblaasmachine. De bellenblaasmachine maakt gebruik van bellenblaasvloeistoffen die zachtjes naar buiten geleid worden door een kleine ventilator. Zo ontstaan er tijdens het feest honderden bellen. Deze sfeerverhoger is een succes op ieder feest! De bellenblaasmachine kun je voor zowel binnen als buiten gebruiken.

Tip: Bellenblaasmachines zijn ontzettend populair bij bruiloften, de bellen maken de foto’s extra bijzonder!

6. CONFETTISHOOTER

Een confettishooter is zoals de naam al doet vermoeden een apparaat om kleine snippers papier of slierten papier de ruimte in te schieten. Dit natuurlijk ter verhoging van het feestplezier. Op het hoogtepunt van de avond schieten buizen de confetti of slierten onder hoge druk de feestzaal in.

SPECIAL EFFECT HUREN?

Special effect huren? Dan ben je bij Imagine Event & Partyverhuur aan het juiste adres. Bovenstaand vind je een overzicht van onze populairste special effects zoals: confettishooters, rookmachines en sneeuweffecten. Of je nu binnenkort een verjaardagsfeest, tuinfeest of evenement organiseert, special effects geven net wat extra’s! Laat je verrassen door het complete aanbod van Imagine Event & Partyverhuur .

Ruim 300 artikelen

Geluidsinstallatie huren bij de ene leverancier, houten vloer bij de andere? Niet nodig! Met ons uitgebreide aanbod aan feest benodigdheden huurt u rechtstreeks alles wat u nodig heeft.

24/7 bereikbaar

Wij zijn er voor onze klanten. Altijd en overal. Dag en nacht. Razendsnel schakelen voor last-minute partyverhuur? Laat ook dat maar aan ons over!

100% kwaliteit

Kwaliteit telt. Daarom werken we alleen met de allerbeste apparatuur en materialen. Bovendien controleren en testen we deze na elk gebruik. Zo bent u altijd zeker van producten die 100% werken!

Waarom Imagine?

Heeft u iets te vieren?

Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en festivals. We verzorgen ze al meer dan 20 jaar. Daarom weten we precies wat u nodig heeft om een knaller van een evenement te organiseren! Zelf, of met onze hulp. Want behalve partyverhuur van o.a. licht- en geluidsets, microfoons, mengpanelen, rookmachines, plasmaschermen, videowalls, partytenten, meubilair, aggregaten, kassa units, lichtmasten, dranghekken, beveiligingsmaterialen en toiletten, kunt u ook de complete planning, organisatie en realisatie van uw evenement aan ons overlaten. Omdat we centraal in Midden-Nederland direct aan de A15 te vinden zijn, kunt u ons makkelijk bereiken vanuit het hele land, want we zijn vlakbij Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch gevestigd. Natuurlijk bezorgen we alle feestbenodigdheden ook met veel liefde in elke (uit)hoek van Nederland!