Stage barrier deur aluminium

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Stage barrier deur aluminium

 16,50

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW).

Stage barriers huren voor uw evenement? Imagine verhuurt hekwerk zoals bouwhekken, dranghekken en stage barriers. Alles om uw evenement in te richten. Onze stage barriers worden vervoerd in een bok. De barriers zijn gemaakt van aluminium waardoor ze licht van gewicht zijn zonder dat dit de kwaliteit beïnvloed . Stage barriers zijn onmisbaar voor elk evenement dat de veiligheid van het publiek en de artiesten hoog in het vaandel heeft staan.

Imagine Event & Partyverhuur

Imagine Event & Partyverhuur is uw beste partner in evenementverhuur en feestbenodigdheden. Huur gemakkelijk en snel uw materialen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u adviseren wat u nodig heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of festival. Imagine biedt met ruim 300 artikelen in de verhuur voldoende aanbod om uw event te laten slagen.

 

Beschrijving

Deze stage barrier deur aluminium zijn samen te huren met onze stage barriers aluminium en onze stage barrier hoeken aluminium. De deuren zijn zijn ideaal voor festivals of evenementen waarbij een podium aanwezig is. Tijdens het plaatsen van de stage barriers kan een hek met deur de utlieme oplossing zijn voor bijvoorbeeld een front of house.

X
  • Geen producten in de lijst