Strips entreepoortjes (4 ingangen)

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Strips entreepoortjes (4 ingangen)

 20,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Met de strips entreepoortjes maakt u gemakkelijk 4 poorten voor bijvoorbeeld uw entree. De strips zijn gemakkelijk in gebruik. Door het bevestigen van de boven- en onder strip maakt u 4 poorten. Door middel van Bouwhekken kunt u de poortjes van elkaar afsluiten en zo verschillende entree sluizen creëren.

Andere suggesties…

Beschrijving

Met de strips entreepoortjes maakt u gemakkelijk 4 poorten voor bijvoorbeeld uw entree. De strips zijn gemakkelijk in gebruik. Door het bevestigen van de boven- en onder strip maakt het aantal poorten naar wens. Door middel van Bouwhekken kunt u de poortjes van elkaar afsluiten en zo verschillende entree sluizen creëren.

LET OP: de strips worden verhuurd zonder bouwhekken. Bouwhekken kunt u ook heel gemakkelijk bij ons huren, met of zonder zeil. Ook voor de huur van opzet bouwhekken of bouwhekwielen bent u bij Imagine Event & Partyverhuur op de juiste plek!

Imagine Event & Partyverhuur

Van Festivals tot bedrijfsfeesten. Imagine Event & Partyverhuur is hét verhuurbedrijf voor uw evenement gevestigd in Vuren aan de A15. Met ruim 20 jaar ervaring en een divers aanbod kunnen wij u altijd het beste advies geven. Bel of mail ons gerust, we helpen u graag!

Extra informatie

Inclsuief:

4 strips

X
  • Geen producten in de lijst