Steigerhouten bar met spoel/uitschenktafel, kast, werkblad en buffetkoeling

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Steigerhouten bar met spoel/uitschenktafel, kast, werkblad en buffetkoeling

 200,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Een complete steigerhouten bar huren? Deze prachtige steigerhouten bar huurt u eenvoudig bij Imagine Event & Partyverhuur. Deze steigerhouten bar is compleet met spoel/uitschenktafel, kast, werkblad en buffetkoeling. Ideaal voor als u zelf een verjaardagsfeest, bruiloft, evenement en bedrijfsfeest organiseert. Door de karakteristieke uitstraling van het steigerhout, is het een echte blikvanger! Totale lengte van deze bar is 400cm.

Wij verhuren deze sfeervolle bar inclusief:

Spoel/uitschenktafel
Kast
Werkblad
Buffetkoeling

Meer steigerhouten meubels huren? Naar de verhuur van deze bar van steigerhout, kunt u de gehele styling op elkaar afstemmen met ons verhuuraanbod aan bijpassende meubels.

Laat u verrassen door de mogelijkheden bij Imagine Event & Partyverhuur. Naast de verhuur van onze steigerhouten meubels kunt u bij ons ook terecht voor complete feestinrichting zoals: barren, muziekinstallaties, verlichting en nog veel meer. We kunnen alles op locatie leveren of u heeft de mogelijkheid om uw producten af te halen bij onze locatie in Vuren, Midden Nederland.

Artikelnummer: 4247 Categorieën: ,
X
  • Geen producten in de lijst