Snackmuur

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Snackmuur

(excl. BTW)

De snackmuur… wie kent hem niet? Onze mobiele snackmuur steelt gegarandeerd de show en biedt jouw gasten een verrukkelijke keuze aan lekkernijen. Geen standaard catering hier – deze unieke creatie is gemaakt van gerecycled hout en is verrijdbaar. De muur is te bedienen munten. Aansluiting: 230 volt.

Imagine Event & Partyverhuur

Imagine Event & Partyverhuur is uw beste partner in evenementverhuur en feestbenodigdheden. Huur gemakkelijk en snel uw materialen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u adviseren wat u nodig heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of festival. Imagine biedt met ruim 300 artikelen in de verhuur voldoende aanbod om uw event te laten slagen.

Beschrijving

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW).

Deze unieke snackmuur op uw evenement? De mobiele snackmuur is een echte blikvanger en geeft uw gasten de mogelijkheid om hun eigen favoriete snack te kiezen.  Door de stoere uitstraling is de snackmuur geschikt voor elk evenement.

X
  • Geen producten in de lijst