Podiumrok glad 100 cm 4 meter

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Podiumrok glad 100 cm 4 meter

 8,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Een podiumrok wordt vaak gehuurd met ons podium. Omdat wij een aantal verschillende hoogte podiumpoten verhuren bieden wij daarnaast ook in een aantal van deze maten een podiumrok aan om een zo compleet mogelijk plaatje te creëren. Een podium inclusief alle toebehoren huren voor uw presentatie, voorstelling of ander evenement? Vraag onze collega’s om hulp en mail of bel zodat we samen naar de situatie kunnen kijken.

Imagine Event & Partyverhuur 

Imagine Event & Partyverhuur is uw beste partner in evenementverhuur en feestbenodigdheden. Huur gemakkelijk en snel uw materialen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u adviseren wat u nodig heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of festival. Imagine biedt met ruim 300 artikelen in de verhuur voldoende aanbod om uw event te laten slagen.

Artikelnummer: 4244-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Maak uw (gehuurde) podium compleet met deze podiumrok 80 cm. Onze podiumdelen en rokken zijn afgewerkt met een klittenband rand zodat deze gemakkelijk op elkaar te bevestigen zijn. De podiumrokken zijn in verschillende hoogtes te huren waaronder: 100, 80, 60 en 40 cm. Naast afwerking van het aanzicht op uw podium, verhuren wij ook andere materialen om uw podium compleet te maken.

 

 

X
  • Geen producten in de lijst