Plantenzuil sloophout 80 cm

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Plantenzuil sloophout 80 cm

 12,50

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Plantenzuil sloophout 80 cm huren? Ook voor de verhuur van diverse soorten kunstplanten en plantenzuilen bent u bij Imagine Event & Partyverhuur aan het juiste adres. Deze plantenzuil sloophout 80 cm is mooi voor de aankleding van een bruiloft of bedrijfsfeest. Huur de plantenzuil sloophout 80 cm bij ons in combinatie met een Kunstplant.

Bij Imagine Event & Partyverhuur huurt u alle feestbenodigdheden voor uw evenement. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan. Met uiteenlopende verhuur mogelijkheden en ruim 20 jaar ervaring zijn wij uw beste partner. Imagine is gevestigd in Vuren waardoor wij altijd dichtbij zijn voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, feest of festival.

 

Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Plantenzuil sloophout 80 cm huren? Ook voor de verhuur van diverse soorten kunstplanten en plantenzuilen bent u bij Imagine Event & Partyverhuur aan het juiste adres. Deze plantenzuil sloophout 80 cm is mooi voor de aankleding van een bruiloft of bedrijfsfeest. Huur de plantenzuil sloophout 80 cm bij ons in combinatie met een Kunstplant. Bij Imagine Event & Partyverhuur huurt u onze plantenzuil sloophout 80 cm voordelig.

X
  • Geen producten in de lijst