Nooduitgang verlichting

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Nooduitgang verlichting

 5,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Noodverlichting huren? Bij diverse evenementen is het noodzakelijk om noodverlichting op te hangen. Bij openbare evenementen is noodverlichting zelfs verplicht voor de veiligheid van uw bezoekers. Check dit altijd in uw (evenement)vergunning. Naast noodverlichting hebben wij ook andere evenement benodigdheden zoals aggregaten en brandblussers. Heeft u advies nodig over noodverlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Imagine Event & Partyverhuur is uw beste partner in evenementverhuur en feestbenodigdheden. Huur gemakkelijk en snel uw materialen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u adviseren wat u nodig heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of festival. Imagine biedt met ruim 300 artikelen in de verhuur voldoende aanbod om uw event te laten slagen.

Artikelnummer: E00510 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Nooduitgang verlichting? Bij diverse evenementen is het noodzakelijk om Nooduitgang verlichting op te hangen. Bij openbare evenementen is Nooduitgang verlichting zelfs verplicht voor de veiligheid van uw bezoekers. Check dit altijd in uw (evenement)vergunning. Naast Nooduitgang verlichting hebben wij ook andere evenement benodigdheden zoals aggregaten en brandblussers. Heeft u advies nodig over Nooduitgang verlichting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

X
  • Geen producten in de lijst