LCD televisie 47 inch (119cm)

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

LCD televisie 47 inch (119cm)

 100,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

LCD televisie huren? Bekijk direct deze LCD TV 47 inch. Bij Imagine Event & Partyverhuur huurt u diverse professionele LCD televisieschermen in verschillende afmetingen. Naast de verhuur van onze tv’s kunt u bij ons ook terecht voor alle andere benodigdheden als: boxen, complete geluidsinstallaties, microfoons én nog veel meer. Wij hebben alles in huis om uw presentatie, werkoverleg en evenement tot een groot succes te maken.

Onderstaand treft u de diverse afmetingen van onze LCD tv’s:

LCD TV-scherm 47 inch / Doorsnede 119cm
LCD TV-scherm 50 Inch / Doorsnede 127cm
LCD TV-scherm 65 inch / Doorsnede 165cm (Tip)
Tip: Een LCD tv-scherm is ontzettend leuk voor het afspelen van foto’s of video’s op bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagen en familiedagen.

Bij Imagine Event & Partyverhuur huurt u al een grote LCD tv vanaf één dag. Vaak is het huren van een LCD tv scherm vele malen voordeliger dan er zelf een aan te schaffen. Heeft u advies nodig over de verhuur van een groot LCD scherm? Of andere benodigdheden als kabels e.d.? Neem gerust contact met ons op, ons team staat klaar om u te adviseren. Laat uw spullen eenvoudig door ons leveren en installeren. Liever langskomen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Door onze gunstige ligging in Midden Nederland langs de A15, zijn we altijd eenvoudig te bereiken.

Artikelnummer: E00206 Categorieën: ,
X
  • Geen producten in de lijst