JBL Partybox 310

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €150,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

JBL Partybox 310

 50,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW).

Met deze JBL Partybox 310 geniet je in een handomdraai van krachtige muziek of geluid. Ideaal voor een feestje of bijvoorbeeld na een voetbalwedstrijd. De box is geschikt om mee te nemen en kan met een volle accu 18 uur spelen. Deze box heeft bluetooth verbinding.

Categorie: Tags: , , , , ,

Vaak gehuurd met:

Beschrijving

Deze JBL Partybox 310 is onmisbaar op jouw tuinfeestje, BBQ, verjaardag of  na een voetbalwedstrijd. Met de JBL Partybox 310 geniet je van zuiver en krachtig geluid. Je past de bas, midden- en lage tonen aan naar hoe jij het wilt. Met de ingebouwde lichtjes komt het feest echt tot leven. Verbind de box met bluetooth op jouw mobiele apparaat en je kunt van start. Naast een partybox ook andere materialen nodig zoals prikkabel of een spot? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW).

Imagine Event & Partyverhuur is het verhuurbedrijf in Midden-Nederland voor uw feestje of partij. Van festivals tot achtertuinen, wij komen overal. Benieuwd wat we nog meer te bieden hebben naast hekwerk, meubilair of aggregaten en bekabeling? Neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Gewicht 17,5 kg
Afmetingen 36,78 × 32,56 × 68,77 cm

Ook interessant?

X
  • Geen producten in de lijst