Doek opzethek EHBO

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Doek opzethek EHBO

 6,50

(excl. BTW)

Een EHBO doek voor op uw evenemententerrein geeft direct weer waar de EHBO zich bevindt. Een onmisbaar product wanneer u een festival of ander evenement inricht. Dit doek is geschikt om op een opzethek te bevestigen of bijvoorbeeld boven de entree op te hangen.

Categorieën: , Tags: , , ,

Andere suggesties…

Beschrijving

Dit doek spreekt voor zichzelf. Met dit opvallende doek vertelt u uw gasten duidelijk waar de EHBO zich bevindt op jouw evenement. Dit doek heeft het formaat van een opzethek. Een opzethek kunt u natuurlijk gebruiken om een bouwhek te verlengen, maar ook om een poort of doorgang te maken. Met dit zeil weet uw gast direct waar hij of zij naartoe moet. Het doek heeft aan de randen ringen waardoor u het zeil gemakkelijk om elk gewenste plek kunt bevestigen. Graag een opzethek erbij huren? Bekijk hem hier!

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Imagine Event & Partyverhuur is het verhuurbedrijf in Midden-Nederland. Met ons ruime aanbod in hekwerk, units, meubilair en evenement benodigdheden kunnen wij u altijd helpen. Benieuwd naar wat wij allemaal precies voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Extra informatie

Afmetingen 95 × 334 cm
Materiaal

Mesh doek

X
  • Geen producten in de lijst