Buffettafelrok

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €100,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Buffettafelrok

 6,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 50,00 (excl. BTW)

Te gebruiken in combinatie met een buffettafel. De buffettafelrok is beschikbaar in een zwarte kleur en heeft stretch. Ook voor de verhuur van stoelen of ander meubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u Stoel Trendy wit al gezien? Deze stoel is uitermate geschikt voor het gebruik in combinatie met de buffettafel en de buffettafelrok.

Bij Imagine Event & Partyverhuur huurt u alle feestbenodigdheden voor uw evenement. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan. Met uiteenlopende verhuur mogelijkheden en ruim 20 jaar ervaring zijn wij uw beste partner. Imagine is gevestigd in Vuren waardoor wij altijd dichtbij zijn voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, receptie, feest of festival.

Artikelnummer: E00298 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

Beschrijving

De buffettafelrok is zeer geschikt in gebruik met onze buffettafel. De buffettafel met rok is ideaal in gebruik voor een diner, presentatie, vergadering, event, bruiloft, verjaardag, receptie, buffet of ander evenement. De rok is een apart product en wordt niet verhuurt met een buffettafel. Deze dient u apart van elkaar te bestellen.

 

X
  • Geen producten in de lijst