Buffetkoeling met sloophouten ombouw

  • Prijzen zijn exclusief transportkosten. De transportkosten zijn €1,25 per gereden KM. U betaalt transportkosten voor de heen- en terugreis
  • Bezorgen is uitsluitend mogelijk bij een bestelling van minimaal €150,- excl. BTW aan materialen
  • Getoonde prijzen gelden voor de huur van maximaal drie gebruikersdagen
  • De getoonde afbeelding kan afwijken
  • Na het bestellen van de artikelen ontvangt u geheel vrijblijvend een offerte

Buffetkoeling met sloophouten ombouw

 75,00

(excl. BTW)

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 100,00 (excl. BTW)

Een Buffetkoeling met 2 deuren en flessennest (met sloophouten ombouw) huren? Dit sloophouten koelmeubel is bijzonder geschikt voor een bruiloft, (bedrijfs)feest of verjaardag. Met dit sloophouten koelmeubel houdt u alle dranken lekker koel en kunt u door het handige werkblad direct het drinken uitschenken en aan uw gasten geven. Naast het sloophouten koelmeubel verhuren wij ook koelkasten, een sloophouten bar of bijvoorbeeld een tap.

‘- maten volledig buffet: 70 x 217 x 110 cm
– binnenmaten werkblad: 57 cm x 193 cm
– hoogte werkblad 100 cm

Vaak gehuurd met:

Andere suggesties…

Beschrijving

Deze Buffetkoeling met sloophouten ombouw is ideaal wanneer u snel een aantal gasten wilt voorzien van een drankje.  Met deze buffetkoeling met sloophouten ombouw houdt u alle dranken lekker koel en kunt u door het handige werkblad direct het drinken uitschenken en aan uw gasten geven. Door de sloophouten ombouw heeft de koeling de uitstraling van een robuuste bar. Naast het sloophouten koelmeubel verhuren wij ook koelkasten, een sloophouten bar of bijvoorbeeld een tap. Zo maakt u het een compleet plaatje.

Voor het aanvragen van een offerte geldt een minimum bestelbedrag van € 100,00 (excl. BTW)

Imagine Event & Partyverhuur is uw beste partner in evenementverhuur en feestbenodigdheden. Huur gemakkelijk en snel uw materialen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij u adviseren wat u nodig heeft voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of festival. Imagine biedt met ruim 300 artikelen in de verhuur voldoende aanbod om uw event te laten slagen.

Extra informatie

Afmetingen werkblad

200 cm x 60 cm

Afmetingen compleet

206 cm x 62 cm x 117 cm

Ook interessant?

X
  • Geen producten in de lijst