De zomer inluiden met een bedrijfsbarbecue? Zo doe je dat!

De meeste werknemers gaan in de zomer met vakantie. Dit is vaak een periode die voorbij vliegt voor dat je er erg in hebt. Vaak een leuke tijd maar ook heel vreemd omdat je sommige collega’s weken niet ziet. Perfect moment om voor de vakanties uit nog een gezellige borrel te organiseren. Dit doe je dan ook het liefst met een lekkere barbecue of borrelplank. Hier wat tips van ons om jouw borrel tot een succes te brengen.

 

De Barbecuefiets

Met deze unieke barbecuefiets verzorg jij je collega’s van de lekkerste burgers, saté of paprika’s!

Barbequefiets huren

 

Meubels

Neem een kijkje in ons ruime assortiment meubels. Wij bieden verschillende mogelijkheden van houten tafels tot witte stoelen.

Statafel set steigerhout

Parasol

Beschut zitten onder een grote parasol is wel zo prettig als het zonnig weer is.

Parasol 3 meter bij 3 meter antraciet

 

Koelwagen

Om al jullie eten en dranken goed gekoeld te houden.

Koelwagen huren

 

Plantenbak

Ideaal om jullie magazijn af te schermen tijdens jullie event. De plantenbakken worden met verlichting geleverd.

Plantenbak afscheidingselement met verlichting

Heater

Mocht het s’avonds afkoelen is het wel zo prettig en gezellig dat er een heater aanwezig is. Wij bieden een heater met sloophout en ook een hoge flame heater is mogelijk.

Heater met sloophouten ombouw.

 

 

Kortom: wij bieden alles voor uw event. Imagine Event en Partyverhuur kunt u op meerdere gebieden helpen met het organiseren van uw evenement. We zijn gemakkelijk te bereiken direct aan de A15 in het midden van het land. Heeft u liever uw materialen geleverd? Dit is uiteraard ook mogelijk. Kom in contact en we bespreken graag met u waar u naar op zoek bent.

Veel plezier gewenst op uw vrijmibo, barbecue, borrel of feest!

 

 

Ruim 300 artikelen

Geluidsinstallatie huren bij de ene leverancier, houten vloer bij de andere? Niet nodig! Met ons uitgebreide aanbod aan feest benodigdheden huurt u rechtstreeks alles wat u nodig heeft.

24/7 bereikbaar

Wij zijn er voor onze klanten. Altijd en overal. Dag en nacht. Razendsnel schakelen voor last-minute partyverhuur? Laat ook dat maar aan ons over!

100% kwaliteit

Kwaliteit telt. Daarom werken we alleen met de allerbeste apparatuur en materialen. Bovendien controleren en testen we deze na elk gebruik. Zo bent u altijd zeker van producten die 100% werken!

Waarom Imagine?

Heeft u iets te vieren?

Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en festivals. We verzorgen ze al meer dan 20 jaar. Daarom weten we precies wat u nodig heeft om een knaller van een evenement te organiseren! Zelf, of met onze hulp. Want behalve partyverhuur van o.a. licht- en geluidsets, microfoons, mengpanelen, rookmachines, plasmaschermen, videowalls, partytenten, meubilair, aggregaten, kassa units, lichtmasten, dranghekken, beveiligingsmaterialen en toiletten, kunt u ook de complete planning, organisatie en realisatie van uw evenement aan ons overlaten. Omdat we centraal in Midden-Nederland direct aan de A15 te vinden zijn, kunt u ons makkelijk bereiken vanuit het hele land, want we zijn vlakbij Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch gevestigd. Natuurlijk bezorgen we alle feestbenodigdheden ook met veel liefde in elke (uit)hoek van Nederland!