Bedrijfsfeest-Beesd

Voor dit project in Beesd zijn wij benaderd door een cateraar. Het betrof een bedrijfsfeest wat werd gegeven in een bedrijfshal. De opdrachtgever wilde graag een gezellige sfeer creëren, ondanks dat het feest midden in de bedrijfshal gegeven werd. Na het eerste contact zijn wij op locatie gaan kijken en hebben een plan gemaakt. Na het afstemmen van de wensen en afspraken weten wij en de opdrachtgever(s) precies waar we aan toen zijn.

Zoals je kunt zien op de foto’s hebben de ruimte voorzien van truss met sfeerverlichting en drapeerdoek. Comfortabel meubilair in combinatie met onze houten bar. Verder staan er nog een aantal heaters en plantenbakken met verlichting. De kerstbomen konden niet ontbreken nét voor de kerstdagen.

U ziet hier onder andere onze collectie sloophout. Benieuwd hoe we bij u dit kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u om de tafel om er een geslaagd feest van te maken.

Imagine Event & Partyverhuur is een evenement verhuurbedrijf gevestigd in Vuren. Met 20 jaar ervaring en een hands-on mentaliteit zorgen wij er voor dat elk evenement slaagt. Van het verhuren van statafels voor een verjaardagsfeest tot het compleet verzorgen van een bedrijfsfeest. Wij pakken het met beide handen aan.

Ruim 300 artikelen

Geluidsinstallatie huren bij de ene leverancier, houten vloer bij de andere? Niet nodig! Met ons uitgebreide aanbod aan feest benodigdheden huurt u rechtstreeks alles wat u nodig heeft.

24/7 bereikbaar

Wij zijn er voor onze klanten. Altijd en overal. Dag en nacht. Razendsnel schakelen voor last-minute partyverhuur? Laat ook dat maar aan ons over!

100% kwaliteit

Kwaliteit telt. Daarom werken we alleen met de allerbeste apparatuur en materialen. Bovendien controleren en testen we deze na elk gebruik. Zo bent u altijd zeker van producten die 100% werken!

Waarom Imagine?

Heeft u iets te vieren?

Bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en festivals. We verzorgen ze al meer dan 20 jaar. Daarom weten we precies wat u nodig heeft om een knaller van een evenement te organiseren! Zelf, of met onze hulp. Want behalve partyverhuur van o.a. licht- en geluidsets, microfoons, mengpanelen, rookmachines, plasmaschermen, videowalls, partytenten, meubilair, aggregaten, kassa units, lichtmasten, dranghekken, beveiligingsmaterialen en toiletten, kunt u ook de complete planning, organisatie en realisatie van uw evenement aan ons overlaten. Omdat we centraal in Midden-Nederland direct aan de A15 te vinden zijn, kunt u ons makkelijk bereiken vanuit het hele land, want we zijn vlakbij Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch gevestigd. Natuurlijk bezorgen we alle feestbenodigdheden ook met veel liefde in elke (uit)hoek van Nederland!