Fijne verhuurpartner om mee samen te werken. Denken mee en zijn zeer flexibel. Voor alle evenement gerelateerde producten raden wij deze partij dan ook zeker aan.

Al jaren onze vaste partner in licht , geluid en evenementen diensten voor ons Zomerfeest. Leveren kwalitatief goede materialen en diensten aan. Een zeer betrouwbare partner, korte lijntjes, fijne service, snel schakelen en denken ook proactief mee. Fijn om zo ondersteund en ontzorgd te worden.

Prima service! Snelle reacties op mails / telefoontjes. Vriendelijke klantenservice.

Wij van ZZ partytotaal hebben een hele fijne samenwerking met Imagine, komen afspraken na, denken mee.

Hoog kwaliteit spullen en denkt graag met je mee. Super snelle communicatie en heel fijn om mee samen te werken.

Al jaren werken wij in volle tevredenheid met Imagine. Denken mee, komen afspraken na en de materialen zijn in top staat en netjes voor elkaar! 🙂
Kortom een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!

Als horeca aangelegenheid met daaraan gekoppelde organisatie van evenementen, zoek je altijd naar samenwerkingspartners die het vak verstaan. Imagine Event & Partyverhuur is voor ons zo een partner naar nu blijkt, die zich perfect in onze werkwijze kan verplaatsen. Professioneel, nakomen van afspraken en flexibiliteit tonen, de kern ingrediënten voor succes in samenwerken. De gasten van Mr. James Food & Drinks merken dat en zien het in de volledige opgebouwde entourage. Dat vertelt alles over Imagine Event & Partyverhuur.

“AANRADER! Voor onze bruiloft heeft Imagine Event & Partyverhuur de verlichting, geluid en het meubilair verzorgt. Het was top geregeld en zag er fantastisch uit. Flexibel en goede communicatie. Echt ’n aanrader!”

Prima aanbod, service en prijzen.

Snelle service en een mooie inrichting. Peter en Patrick… top gedaan!

0